Wednesday, October 20, 2010

Christian Dior Dune Perfume Fake



Ingredients
  • 300 ml of milk
  • 120 g flour 2 eggs
  • a pinch of salt
procedure
heat the pan and prepare the batter
Frullate latte, uova, farina e sale; riscaldate bene il padellino ungendolo con un goccio di olio. Whisk milk, eggs, flour and salt well heated pan with a drop of anointing oil.
pour the batter
Versatevi un po' di pastella ruotando il padellino   <br /> in modo che il fondo sia ricoperto da uno strato sottile. Pour a bit 'of turning the batter
pan so the bottom is covered with a thin layer.
a bit 'ability ...
Dopo un minuto, infilando una spatola sotto la crêpe, rigiratela e fatela cuocere per un minuto ancora. Se siete bravi, potete girarla in aria facendo in modo che la crêpe ricada sulla padella e non per terra! Mano a mano che sono pronte mettete le crêpes una sull'altra. After a minute, slipping a spatula under the crêpe, rigiratela and cook for another minute. If you are good, you can turn it into the air so that the crepe pan and do not fall on the floor! As the pancakes are ready to put one on.
Tips:
Se vi avanzano delle crêpes potrete congelarle avvolte in sacchetti di politene. Per scongelarle ponetele in frigo per qualche ora. If you advance the pancakes you can freeze them wrapped in polythene bags. Put them in the refrigerator to thaw for several hours.

0 comments:

Post a Comment